B2B Rumik

Защо B2B в „Румик“?

В Новини

 Защо B2B в „Румик“?

Днес онлайн търговията набира все повече популярност и е сред предпочитаните методи за пазаруване. Ето защо държим да засилим нашето присъствие  в онлайн пазаруването и да затвърдим позициите си като модернизираме начина си на работа постоянно.

Ние от „Румик“ смело инвестираме в оптимизирането на нашата дейност, защото знаем, че бързоразвиващите се технологии и динамичните условия, в които живеем налагат да се научим да бъдем гъвкави и адаптивни в съвременния свят. Усвояването на тези качества са важни не само за нашето оцеляване, но играят ключова роля в развитието и усъвършенстването ни във всички аспекти.

Вниманието ни е концентрирано главно към клиента и към положителния отзив от крайния потребител. Фокуса ни е насочен към изграждането на доверие и  дългосрочни отношения с всеки, който е избрал да пазарува от нас.

Чували ли сте за B2B?

Това е платформа, която онлайн обединява продавачи и купувачи и има силата да скъси дистанцията помежду им на няколко клика разстояние.

Тук е момента да зарадваме нашите партньори с новината, че създадохме собствен Румик В2В пазар, мястото което прави цялата номенклатура от градински стоки достъпни, навсякъде и по всяко време.

Чрез дигитализираният каталог, управлението на поръчките става изключително бързо и лесно. Всеки продукт в B2B платформата е със снимка, описание и  характеристики.

Още един от плюсовете при работата с B2B е лесното проследяване на всяка направена поръчка през платформата и постоянният достъп до индивидуалните цени и оферти за всеки партньор.

Продължаваме да твърдим, че доверието се гради с постоянство и коректност в отношенията, а всички знаем, че всяко твърдение се доказва с действия. Е, ние изпълнихме тази част като насочихме усилията си в разработката и създаването на новата Румик В2В платформа. От тук нататък действието е във ваши ръце! 

Напиши коментар

Задължителните полета са маркирани *

*
*
Barcode scanner
0885809903
Относно
B2B Rumik - barcode scanner

Този сайт използва бисквитки